Elkészítés: A húst kiklopfoljuk, a szeletek egyik oldalát ételízesítővel, borssal, fokhagymakrémmel ízesítjük.
A tojásokat keményre főzzük, majd lehéjazzuk.
Egy lábasban olaj, hagyma, pirospaprika felhasználásával pörköltalapot készítünk.
A hússzeletek fűszeres oldalába a tojásokat belegöngyöljük, hústűvel a húst összetűzzük, majd a pörköltalapba tesszük, egymás mellé. Vízzel felöntjük, hogy éppen ellepje. Lassú tűzön 1,5-2 órán át pároljuk. Félfővés idején a majorannát beletesszük.
A szárított gombát kb. 1,5 dl meleg vízben 1 órára beáztatjuk. Amikor a hús megpuhult (villával megszúrjuk, úgy ellenőrizzük), a konzerv gombát és az áztatott szárított gombát a levével együtt
beleöntjük.
Összeforraljuk, majd galuskával körítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.