A kínai kelt külső, fonnyadt leveleitől megfosztom, és csíkokra vágom. Megsózom és fél órára félreteszem. Közben a narancsot meghámozom, fehér bundáját eltávolítom, és karikára vágom. A karikákat apró kockákra metélem.
A megtisztított vöröshagymát összezúzom, és összekeverem a narancslével, mustárral, citromlével, olajjal, törött borssal és a finomra vágott petrezselyemzölddel.
Rálocsolom a kínai kelre, hozzáteszem a narancskockákat, és óvatosan átforgatom, hogy a gyümölcs ne nagyon törjön.
Rászórom a tökmagot, lefedem, és két-három órára hűtőszekrénybe rakom, hogy az ízek jól összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.