Elkészítés: Megpucolom a cukkiniket, kiszedem a magját. Bő, sós vízben puhára főzőm (ha friss a cukkini, akkor nem kell megfőzni). Közben a darált húst zsírjára sütöm, és hozzáadom a tejfölt, az éteízesítőt, a fokhagymát és a petrezselymet. Olajos tepsibe rakom finomat a cukkiniket, megtöltöm, és a tetejét megszóróm füstölt sajttal. 180 fokon addig sütöm, amíg a sajt megpirul. (Változtatni lehet a tölteléket, a családom nagyon szereti a bolognai szószosat is.) Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.