Elkészítés: A lecsepegtetett mozzarellát és a gyömbért felaprítjuk, és összekeverjük a lecsipkedett korianderlevelekkel, a sóval és a borssal.
A halat leöblítjük, szárazra töröljük. A bőr és a hús közé kis zsebet vágunk, ebbe betöltjük a mozzarellás keveréket, majd fogvájóval összetűzzük.
A karalábét meghámozzuk, és vékony hasábokra vágjuk. A szezámmagot zsiradék nélkül megpirítjuk, kis tálkába tesszük, és összekeverjük a szójaszósszal és a szezámolajjal. A hal húsos felét forró olajon, közepes lángon kb. 5 percig sütjük, majd megfordítjuk, és nagy lángon kb. 2 perc alatt megsütjük a bőrös felét is. Kivesszük, és meglocsoljuk a szójaszószos keverékkel. A karalábét 1 dkg forró vajon megpároljuk. Megszórjuk sóval, borssal, cukorral és őrölt szerecsendióval. Hozzáadjuk a citromlevet, majd 5 percig lefedve pároljuk. A maradék vajat felhabosítjuk, és a citromhéjjal együtt a karalábéra öntjük. A karalábét a hallal együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.