A cukkinit, répát és a zellert megtisztítjuk és reszelővel lereszeljük, majd pár csipet sóval lesózzuk, hogy a levét kiengedje. Kb 20-30 percre félrerakjuk, hogy rendesen kiengedje a levét. Ha letelt az idő, akkor kifacsarjuk az egészet és hozzáadjuk a húst, a nyers tojást, a fokhagymából 1-2 gerezdet és a fűszereket. Majd összegyúrjuk az egészet mintha fasírtot készítenénk.
Közben felrakunk főni 6 db tojást. Ha megfőtt megpucoljuk és összeaprítjuk őket, majd hozzáadjuk a töltelék többi hozzávalóját is és elkeverjük.
Egy tepsibe zsiradékot rakunk, és a hús felét szétnyomkodva lerakjuk a tepsibe. Ha megvan, a tojásos tölteléket ráhalmozzuk a húsra. A maradék húst a tenyerünkben szétnyomkodjuk és beborítjuk vele a tölteleket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.