Elkészítés: A karajt kicsontozzuk /ebből lehet levest készíteni/. Bevágjuk, mint egy zsemlét, de nem vágjuk le, 1 cm maradjon. Megfordítjuk, és a másik felét is bevágjuk, így kapunk egy téglalapot. Amennyire lehet kiklopfoljuk, besózuk. A tejbe belenyomunk 2 gerezd fokhagymát, beletesszük a karajt. Egy éjszakát a hütőben pihentetjük, másnap alaposan lecsöpögtetjük.
A póréhagymát vékony karikára vágjuk, a sajtot lereszeljük, a sonkát vékony csíkokra szeljük, összekeverjük. Ezzel töltjük meg a karajt, feltekerjük, s egy madzag segítségével összekötjük. Tepsibe rakjuk, alátesszük a zsírt, és fólia alatt 1 órát pároljuk 180 fokon, majd fólia nélkül 200 fokon még egy órát. Ha kész, 15-20 percet pihentetjük, levágjuk a madzagot, s felszeleteljük.
A körethez a krumlit megpucoljuk, felkockázzuk, sós vízben puhára főzzük. Ha kész, leöntjük róla a vizet. A hús szaftját beleöntjük egy lábosba, s az apróra vágott hagymát megpároljuk ebben a zsírban. Mikor már üveges, beleforgatjuk a krumplit.
A salátához a paradicsomot, a hagymát és a mozzarellát felkarikázzuk, tálba rétegezve fűszerezzük (só, színes bors, oregánó), hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.