A beáztatott rizst megfőzöm. A hagymákat, petrezselyem zöldet aprítom, az újhagyma szárát, a medvehagymát, a kisebb karalábé leveleket és a szárakat, a paprikákat felvágom.
Olajon a hagymákat megdinsztelem a darált hússal együtt, egy keverő tálba teszem. Hozzáadom az újhagyma zöldjét, a petrezselymet, tojásokat, főtt rizst, fűszerezem, összekeverem. A karalábékat megpucolom, félbevágom, belsejüket kivájom. Megtöltöm őket, valamint a leveleket a töltelékkel. Lefedhető serpenyőbe teszem, mellérakom a karalábé forgácsokat és az összevágott leveleket és szárakat, felöntöm 1 liter vízzel, fűszerezem. Főzöm.
Mikor már majdnem kész, öntök rá fehér bort és főzőtejszínt. Tálaláskor a tányérra mert karalábékra teszek tejfölt. Aki akarja, be is habarhatja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.