A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk. Az őzlábból 3-4 kalapot szintén felkockázunk. Egy kis olajon összepirítjuk a hagymát és a gombát, majd ráöntjük a tejszínt.
A mozarellát is felkockázzuk és beletesszük a szószba. 5-10 percig főzzük, kevergetjük, ízesítjük sóval, tetszés szerint fűszerekkel. (Én a Knorr bolognai spagetti alapjából tettem hozzá egy evőkanállal) Lehet beletenni fokhagymát is, aki szeretne.
A végén tegyünk egy elhabart tojássárgáját a szószba, az jól összefogja az egészet.
Egy tepsit kiolajozunk, beletesszük lemezes résszel felfelé a gombákat és belekanalazzuk a szószt. Alufóliával lefedjük.
20-25 percig 200 fokon sütjük, majd a fóliát levesszük és még 5 percig pirítjuk a tetejét. Tetszés szerinti körettel tálalhatjuk. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.