A egész tojásokat jól elkeverjük a joghurttal, az olajjal, a sóval és a sütőporral, majd annyi lisztet teszünk hozzá apránként, hogy egy lágy, rugalmas, de nem ragadós tésztát kapjunk. Letakarjuk, félretesszük.
A töltelékhez a sajtot lereszeljük, és a tejföllel összekeverjük. A fokhagymát megzúzzuk, és egy kis bazsalikommal, sóval és borssal ízesítjük, és jól összekeverjük.
A megkelt tésztát vékonyra nyújtjuk, és pogácsa szaggatóval (kb. 9-10 cm átmérőjű) kiszúrjuk. A kiszaggatott tésztát kissé oválisra húzzuk. A széleit egy kicsit felsodorjuk, úgy, hogy a közepe üreges maradjon. A két végét összecsippentjük, hogy papucska formát kapjunk, és a közepébe töltjük a sajtos masszát.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük őket, a tészta széleit a felvert tojással megkenjük, és előmelegített sütőben, 180 fokon pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.