Forró zsíron üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát , majd hozzáadjuk a szintén apró kockára vágott paprikát, paradicsomot és a zúzott fokhagyma felét.
Két perc fonnyasztás után hozzáadjuk a kb. 2x2 cm-es kockára vágott húst, a fokhagyma másik felét és a babérleveleket is. A húst fehéredésig pirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd lefedve addig pároljuk, amíg levet nem ereszt. Ekkor hozzáadjuk a lecsepegtetett savanyúkáposztát és megszórjuk a fűszerpaprikával.
Fedő alatt tovább pároljuk kb. 1 órán át. Ha szükséges, egy kis vizet öntünk alá.
Elég kevés helyen találtam meg ennek a számomra nagyon ízletes ételnek a receptjét. Gondoltam, bővítem az előfordulási rátát. Jó étvágyat!
A receptet Kapor 09 küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.