Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sót és a sütőport, egy másikban pedig az olajat, az olvasztott vajat, a cukrot és a kakaóport. A kakaós elegyhez hozzáadjuk a vaníliaaromát és a tojást, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket, és egy spatulával gyúrható tésztává keverjük.
A tésztából kb. 5 cm átmérőjű golyókat formázunk, majd mindegyik közepébe nyomunk egy-egy csokigolyót, és a két tenyerünk között úgy gömbölyítjük őket, hogy a golyó sehol ne lógjon ki a tésztából.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk a golyókat, és 190 okra előmelegített sütőben, kb.10 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.