A hagymákat felkockázzuk. A cukkiniket megmossuk, és a végek eltávolítása után szeletekre vagy kockákra vágjuk. A meghámozott, megmosott burgonyát durvára daraboljuk.
A felhevített olajon megpároljuk a hagymát. Hozzáadjuk a cukkinit és a burgonyát, majd egy rövid ideig tovább pároljuk. Az ételízesítőt bő 1/4 l vízzel elkeverjük, és a zöldségek alá öntjük. Felforraljuk, és fedő alatt kb. 15 percig főzzük.
A megmosott turbolya levélkéit lecsipkedjük, és néhány levél kivételével a leveshez adjuk. Levesszük a tűzről, botmixerrel pürésítjük, majd megsózzuk, megborsozzuk, és belekeverjük a tejfölt. A félretett turbolyalevelekkel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.