A túrófánk elkészítéséhez a túrót áttörjük, majd a 6 db tojássárgájával és a cukorral kikeverjük. Ezután beledolgozzuk a lisztet, a sót és a szódabikarbónát.
A 6 db tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a túrós masszába forgatjuk.
Ezután a masszát letakarva, a hűtőben fél órán át pihentetjük.
Olajba mártott evőkanállal. Közepesen forró, bő olajba szaggatjuk, és kisütjük mindet. A kész fánkot szalvétába szedve lecsöpögtetjük, és tálaláskor meghintjük porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.