A kefíres túrófánkhoz a lisztet, a tojást, a sütőport, a vaníliás cukrot, a kefírt, a sót, a cukrot és a túrót összekeverjük, majd a tésztát egy rövid ideig pihentetjük.
Egy edényben olajat hevítünk, meg egy evőkanállal kiszaggatjuk, és pirosra sütjük benne a fánkokat.
Ha kisültek, egy papírtörlővel bélelt tálra szedjük, majd alaposan lecsöpögtetjük.
Porcukorral meghintve tálaljuk.
Megjegyzés
Gyorsan elkészíthető, könnyű, egyszerű finomság. Bármikor fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.