Elkészítés: A piskótatésztához a tojások fehérjét nagyon kemény habbá verjük. Ezután egyenként a tojások sárgáit, majd a pudingporokat, a cukrot, végül a sütőport is hozzákeverjük. Margarinnal kikent, lisztezett (26 cm-es) tortaformában 190 fokon 30-40 percig sütjük.
A túrókrémhez a margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot a tojások sárgáival habosra keverjük, majd hozzáadjuk az áttört túrót. A zselatint forró tejjel leöntjük, és belekeverjük a túrókrémbe.
Ha kihűlt a piskóta, 3 részbe vágjuk. Az epret elosztjuk 3 felé, 2 részét félbevágjuk, a szebbik 1/3 részét hagyjuk a torta tetejére. A tortaformát elmossuk, zsemlemorzsával meghintjük, és az alsó piskótalapot belehelyezzük. Vékonyan megkenjük túrókrémmel, és 1 rész félbevágott eperrel megrakjuk. Ezt megkenjük túrókrémmel, rárakjuk a következő piskótalapot, ezt is megkenjük krémmel, jöhet az eper, újra a túrókrém, végül a harmadik piskóta. Erre jöhet a maradék (kevés) túró, végül az egészben hagyott eperrel díszítjük. Tortazselével leöntjük, és 2-3 órára (amíg a zselé megdermed) hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.