A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A réteslapokat pedig előkészítjük a csomagoláson található leírás szerint.
A túrót elfelezzük, majd az egyik feléhez keverjük az áfonyát és az édesítőt, a másik feléhez pedig a kisebb darabokra vágott epret és az édesítőt. A barackot is kisebb darabokra vágjuk, de ezt önmagában töltjük a rétesbe. A réteslapokat megtöltjük a töltelékekkel, feltekerjük, tepsibe tesszük őket, a tetejüket megkenjük az olvasztott margarinnal, majd kb. 15-20 percig sütjük, amíg aranybarnák lesznek. Miután megsültek, megvárjuk, amíg teljesen kihűlnek, így könnyebb szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.