Tálba szitáljuk a lisztet 1 csipet sóval és a porcukorral. Hozzáadjuk a puha vajat, a tojást, a citrom lereszelt héját és 3 evőkanál hideg vizet. Az egészet sima tésztává dolgozzuk, alufóliába csomagoljuk, és 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
A töltelékhez kikeverjük a túrót a porcukorral, a tojásokkal, a citrom lereszelt héjával és kifacsart levével.
A tésztát 12 részre osztjuk, majd mindet kis gombóccá formázzuk. Kinyújtjuk őket, és kibéleljük velük a muffin forma mélyedéseit.
Habzsákba kanalazzuk a krémet, és a kosárkákba töltjük. 180 fokos sütőben 20 percig sütjük. Akkor jó, ha a tészta megpirul, és a krém kissé megszilárdul. Hagyjuk kihűlni. Mindet papírkapszliba tesszük, a felszeletelt barackkal és a félbevágott eprekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.