Elkészítés: 2 nagy tepsit vékonyan kivajazunk.
A túrót kikeverjük a tejföllel, ízlés szerint cukrozzuk, és hozzákeverünk 1 egész tojást is.
A leveles tésztát fél cm vékonyra kisodorjuk. Négyzet alakú lapokat vágunk ki belőle. A négyzetek felét kicsit bevagdaljuk, így kapunk majd rácsos formát. Egy kevés helyet hagyva a lapok között az egész tésztadarabokat felsorakoztatjuk a tepsin. A széleiket lekenjük a fennmaradt felvert tojással, minden tésztadarabra halmozunk a túróból, 1-1 kiskanál eperlekvárt cseppentünk rá, majd letakarjuk a bevagdosott, kicsit széthúzott tésztalapokkal.
A széleiket összenyomkodjuk, megint lekenjük tojással, és forró sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.