A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét felverjük (géppel is végezhetjük), közben a fele cukorral kikeverjük a tojás sárgáját. Mikor kemény a fehérje, beleszórjuk a maradék cukrot, és összekeverjük. A felvert fehérjéhez hozzáadjuk a sárgáját és elkeverjük, majd apránként hozzáadjuk a lisztet: minden kanál után átkeverjük. Kivajazott vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 160 fokon sütjük, míg a tűpróba sikeres lesz. Sütésnél az első tíz percben tilos kinyitni a sütőt. A piskótát hagyjuk kihűlni.
Félig felverjük a habtejszínt a porcukorral, majd belekeverjük a málnát és a túrót, majd kemény kemény habbá verjük.
A tortát vízszintesen három eggyenlő részre vágjuk és beletöltjük a krémet. Végül felverjük a habtejszint és díszítjük vele a tortát. Ha kész, akkor tetszés szerint dekoráljuk a csokival, a málnával, és a kivivel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.