A csilipaprikát hosszában ketté vágjuk, kimagozzuk, megmossuk és apró kockákra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk és összezúzzuk, a vöröshagymát lereszeljük. Egy tálban összekeverjük a csilit, a hagymákat, a paradicsomszószt, a worcestershire szószt, a citromlevet és az olívaolajat.
A húst megmossuk, leitatjuk róla a felesleges vizet, vékonyan felszeleteljük, sózzuk, megszórjuk borssal, majd a hússzeletek mindkét oldalát bekenjük az elkészített szósszal, és legalább egy órára hűtőbe tesszük.
A hússzeleteket tepsibe fektetjük, melléjük szórjuk a zsálya leveleket, aláöntjük a száraz fehérbort, befedjük alufóliával, és a 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Nagyjából 30 perc múlva levesszük a fóliát és pirosra sütjük. Ízlés szerint salátával vagy burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.