A tésztához a tojássárgáját aporcukorral kikeverjük, a fehérjét kemény habbá verjük.Alisztet a kakaóval ésasütőporral összekeverjük, és a cukros tojáshoz adjuk, majd belekeverjük afehérbort és az ecetet, végülhozzákeverjük a tojáshabot.A tésztát sütőpapírral bélel tepsibe öntjük, és 180 fokon megsütjük.
A krémhez a tojássárgáját avaníliás cukorral,aliszttel és a tejjel sűrűre főzzük, majd teljesen kihűtjük.Amargarintaporcukorral habosra keverjük, és a krémmel összedolgozzuk. Utána a krémet a kihűlt, hideg tésztára kenjük.
A süti tetejére atojásfehérjétaporcukorral,és avaníliás cukorral gőz felett kemény habbá verjük, majd csokireszelékkel vagy olvasztott csokoládéval márványosan becsíkozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.