A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel,hogy jól gyúrható tésztát kapjuk. 4 cipóra osztjuk. Mind a négyet egyenként kinyújtjuk. 20x34 cm-es tepsi hátoldalán, 180 fokon, 7 perc alatt megsütjük.
A krémhez, a tejjel simára keverjük a pudingport, a lisztet. A cukrot karamellizáljuk, az a vízzel felöntjük, majd addig keverjük, amíg felolvad. Ezután hozzáöntjük a pudingot és besűrítjük.
Amikor kihűlt a vajjal habosra keverjük, és betöltjük a kihűlt lapokat.
2 kocka csokoládét külön felolvasztuk egy pici étolajjal. A maradék 3 kocka ét csokoládét a fehérrel és az étolajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük, és bevonjuk vele a süteményt. A sötét csokit vékony csíkokban felvisszük a világos csokira. Egy fogpiszkálóval széthuzigáljuk, majd hűvös helyen pihentetjük egy éjszakát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.