A kétféle lisztet tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a tojást és annyi vizet, hogy rugalmas tésztát tudjunk belőle gyúrni. A tésztagombócot megkenjük az olajjal, és letakarva kb. 60 percig pihentetjük.
A tésztadarabot a két kezünkre emelve elkezdjük nyújtani. Ha nagyobb körré nyújtottuk, egy tiszta terítővel letakart asztalra rakjuk, és körkörösen nyújtjuk, míg akkora lesz, hogy lelóg az asztalról. Megkenjük a maradék olajjal.
A tészta hosszabbik oldalára tetszőleges tölteléket halmozunk, majd a terítővel felcsavarjuk. Az így kapott rudat háromfelé vágjuk, majd a réteseket kiolajozott tepsibe rakjuk, és 200 fokon 30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.