Elkészítés: A tésztához a vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a csipet sóval jól összekeverjük. A tojásokat egyenként hozzáadjuk. A pudingport és a sütőport elvegyítjük a liszttel, amit több részletben hozzáadunk a cukros-vajas-tojásos masszához, és jól összekeverjük.
A tésztát beleadagoljuk a papírral kibélelt muffinformába. A ribizlit elosztjuk a tészta tetején.
A tejfölös krémhez a tojást a cukorral, a tejföllel és az 1 evőkanál pudingporral jól összekeverjük, és elosztjuk a ribizli tetején, végül megszórjuk a szeletelt mandulával.
Előmelegített sütőben 180 fokon (hőlégkeverés esetén) 20-25 perc alatt aranysárgára sütjük. Hagyjuk kihűlni a tepsiben, forrón ugyanis lehetetlen kivenni belőle, én egy hegyes kés segítségével emeltem ki a muffinokat a formából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.