A tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukorral. Hozzáadjuk az olvasztott margarint, majd a sütőporral elkevert lisztet, a diót, és a kakaóport. Egy 23×34 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk. A tésztát elfelezzük. Két lapot sütünk ki 180 fokon egymás után(kb. 8-10 percig).
A cukrokat, a lisztet, a pudingport, a tojássárgákat, a tejet kikeverjük, majd gőz felett addig keverjük, míg besűrűsödik. A kihűlt krémmel kihabosítjuk a vajat. A lapokat hosszában kettévágjuk, a krémmel betöltjük. (Egy keveset a tetejére is hagyunk.)
A tojásfehérjéket a cukorral és a lekvárral vízgőz felett kemény habbá verjük, majd a krém tetejére simítjuk. Csokoládéforgáccsal megszórjuk. Hűtőbe tesszük legalább egy órára, utána felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.