A dinnyét félbevágjuk, a magokat eltávolítjuk, a belsejét kivájjuk, és egy tálba tesszük, a héját félretesszük, ebben tálaljuk fel az elkészült levest.
A turmixgépbe rakjuk a dinnyehúst, egy részét félretehetjük levesbetétnek. A dinnyéhez adjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a kókusztejet és a görög joghurtot, belefacsarjuk a lime levét, végül a mentaleveleket is hozzáadjuk. Lefedjük a turmixgépet, és magas fokozaton 3-4 percig turmixoljuk.
Az elkészült levest rögtön tálalhatjuk, de még jobb, ha pár órát hűtőben hűtjük. A dinnyehéjba rakjuk a dinnyedarabokat, erre öntjük a levest. Mentalevéllel díszíthetjük.
Készítse el mindenki, aki a forró nyári napokon egy igazán frissítő, üde levesre vágyik, amit még főzni sem kell.
Nézd meg videón is, hogyan készül sárgadinnye-krémleves:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.