A sárgaborsót átöblítjük hideg vízzel, és bő, hideg vízbe áztatjuk éjszakára.
Másnap leszűrjük a sárgaborsót, ismét átöblítjük, majd lábasba tesszük, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, és puhára főzzük. Ezután leszűrjük, és hagyjuk kihűlni.
Megfőzzük a virsliket a szokott módon. Botmixerrel pürésítjük a sárgaborsót, majd hozzákeverjüka tejfölt , a curryport, némi sót és borsot, valamint az apróra kockázott virsliket. Bagettszeletekre kenve, egy kevés felaprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.