A májat megmossuk, majd megtisztítjuk és apró darabokra vágjuk. A kétféle hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A vaj felét felforrósítjuk egy serpenyőben és megfonnyasztjuk rajta a hagymákat.
Az üvegesre pirult hagymákhoz hozzáadjuk a felaprított májat, aztán 4-5 percig pirítjuk. Ha ezzel megvagyunk, keverőtálba borítjuk az egészet. Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük egy nagy csipet morzsolt kakukkfűvel. Végül botmixerrel pürésítsük a pástétomot és egy kisebb csatos üvegekbe töltjük.
A bort a serpenyőbe öntjük, felforraljuk, majd hozzáadjuk a vajat, és elkeverjük, aztán a pástétomra csorgatjuk. 4-5 órán keresztül hagyjuk hülni, majd szobahőmérsékleten tálaljuk. Kakukkfűágakkal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.