Elkészítés: A hagymákat, a petrezselymet, a zellert darabolom, a cukkinit, a padlizsánt, a paprikákat és a répát kockára vágom, a paradicsomot negyedelem.
Egy nagyobb serpenyőben olajon a hagymát üvegesre dinsztelem, majd ráteszem a zöldségeket és a fűszernövényeket is, fűszerezem, fedő alatt dinsztelem. Később hozzáadom a zöldeket és az olívabogyót is, ráöntöm a bort.
Amíg a ratatouille fő, grillserpenyőben megsütöm a félbevágott, megszurkált kolbászokat, majd a ratatouille-jal tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.