A kókuszolajon megpirítjuk az apróra vágott fehérhagymát. Hozzákeverjük a vörös thai curry pasztát ízlés szerinti mennyiségben, és attól függően, hogy mennyire szeretnénk csípősre a levest.
A vöröslencsét megmossuk, majd hozzáadjuk a hagymás currys alaphoz. Ezután az egészet felöntjük a zöldségalaplével, és addig főzzük, amíg a lencse megpuhul.
Botmixerrel krémesítjük, és közben hozzáöntjük a kókusztejet. Éppen csak visszaforraljuk.
A glutén-, tej- és tojásmentes, vegán vöröslencse levest apróra vágott snidlinggel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.