A zabkekszet összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk az olvasztott vajat, és alaposan összekeverjük.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral, majd beleöntjük a kekszes-vajas keveréket, tenyérrel egyenletesen ellapogatjuk.
A diót kisebb darabokratörjük, és rászórjuk a tepsiben lévő keksz tetejére. Ezután megszórjuk a kókuszreszelékkel, majd az áfonyával és a szintén apró darabokra tördelt csokoládéval. Végül rácsorgatjuk a sűrített tejet.
Előmelegített sütőbe helyezzük, és közepes hőmérsékleten 25-30 percig, légkeverésnél 160 fokon 25 percig sütjük. A sütőből kivéve a tepsiben hagyjuk kihűlni.
Tálalás előtt a sütőpapírral együtt kiemeljük süteményt a tepsiből, majd felszeleteljük. Hűvös, száraz helyen, fóliával lefedve több napig friss és omlós marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.