A lapok hozzávalóit kb. 2 dl tejföllel összegyúrjuk. Három részre osztjuk. Két rész marad világos, a harmadikhoz belegyúrjuk a maradék tejföllel a kakaóport.
A mákos rész készítése: A mákot 1 dl forró tejjel leforrázzuk, belekeverjük a cukrot a reszelt almát, fahéjat és a citrom reszelt héját.
A kókuszos rész készítése: A fehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd a kókuszreszeléket hozzá keverjük.
Egy 23×34 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk. Az aljára nyújtunk egy világos tésztát. Erre terítjük a mákos tölteléket. Befedjük a másik világos lappal. Több helyen villával megszurkáljuk, hogy a gőz sütés közben távozni tudjon. Rátesszük a kókuszos részt, szépen elsimítjuk, majd a kakaós lappal beborítjuk. Ezután is megszurkáljuk a tésztát.
180 fokra melegített sütőben 30 perc alatt kisütjük. A megsült tésztát egy nyújtó lapra kiborítjuk. A papírt lehúzzuk róla. Egy tálcát ráteszünk és visszafordítjuk. Hagyjuk kihűlni.
A pudingporokat a cukorral, tejjel csomómentesre keverjük, felfőzzük, kihűtjük. A vajjal kihabosítjuk és a tésztára kenjük.
Ízlés szerint mákkal, kókuszreszelékkel díszítjük. Pár órát vagy egy éjszakát hűtőben pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.