Előkészítés: A zöldségeket és zöldfűszereket megtisztítjuk, megmossuk. A paradicsomot felkarikázzuk, a zellert gyufaszál vékonyságú csíkokra metéljük, és azonnal meglocsoljuk 2 evőkanál citromlével, hogy meg ne barnuljon. A petrezselymet finomra, a mandulát durvára vágjuk.
Elkészítés: A paradicsomot, a zellert és a hagymát mély tálba tesszük. Tetejét megszórjuk a petrezselyemmel és a mandulával, közepét a bazsalikomlevelekkel és a dióval díszítjük. A maradék citromlében elkeverjük a mustárt, ízlés szerint sót és (frissen őrölt) borsot. Apránként beledolgozzuk az olajat, és a saláta tetejére locsoljuk. A szépség kedvéért csak az asztalnál, fogyasztáskor keverjük össze.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.