Keverjünk simára 1db tojássárgáját 2 dkg porcukorral. Engedjük fel 2 dl tejjel és 4 dl szódavízzel, adjunk hozzá 12 dkg lisztet, és ízesítsük egy csipet sóval. Dolgozzuk simára, és pihentessük 30 percig.
Verjük kemény habbá a_tojásfehérjét, és forgassuk ezt is a palacsintatésztába. Olajozzunk ki egy serpenyőt, és süssünk a_tésztából 8 cm átmérőjű, vastagabb palacsintákat.
Keverjünk össze 20 dkg gesztenyemasszát 1 dl tejszínnel, néhány csepp rummal, 4 dkg mazsolával és 1/2ek baracklekvárral. Kenjük meg a palacsintákat a_krémmel, és rétegezzük őket egymásra, mint a tortát. Szórjuk meg 1ek porcukorral, és 100fokos sütőben melegítsük át.
Az öntethez forraljunk fel 2 dl vizet 14 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral, 1 csipet sóval és 1 rúd fahéjjal. Szűrjük le a szirupot, és adagoljunk hozzá 10 dkg kakaóport. Habverővel folyamatosan keverve főzzük 5 percig, majd hagyjuk kihűlni.
Karamellizáljunk 5 dkg meggyet és 7 dkg gesztenyét 5 dkg mézben. Díszítsük a palacsintatornyokat a meggyel, a gesztenyével és mentaágakkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.