Elkészítés: A hagymát megdinszteljük, majd a kockára vágott húst fehéredésig sütjük rajta, hozzáadjuk az összes fűszert. Felengedjük 2-3 liter vízzel, és 3/4 órát főzzük. Beletesszük a megpucolt, karikára vágott répát és gyökeret, a fokhagymát, és újabb 3/4 órát főzzük. Majd beletesszük a csipetkét és a pucolt, kockára vágott krumlit, 20 perc alatt készre főzzük. Belekerül a zöldbab, majd behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel. Csak összeforraljuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.