Előkészítés: A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk, elkeverjük az olívaolajjal, és beletesszük a bazsalikomot. A sajtot kockákra vágjuk, ebbe az olajba forgatjuk, és letakarva 1-2 napra a hűtőbe tesszük.
Elkészítés: A babot megtisztítjuk, 2-3 cm-es darabokra vágjuk, sós vízben megfőzzük, leszűrjük és lehűtjük. A paprikát megmossuk, húsát csíkokra vágjuk. A kínai kelt leöblítjük, szintén csíkokra vágjuk. A babot összekeverjük a paprikákkal és a kínai kellel. A hagymát meghámozzuk, felszeleteljük. Az ecetet elkeverjük kevés borssal, sóval, 1 dl vízzel, beleforgatjuk a hagymát, a kakukkfüvet, ízlés szerint csipetnyi cukorral ízesítjük. Ezt ráöntjük a babra, és 1-2 órát pihentetjük a hűtőben. Tálaláskor leöblítjük a salátaleveleket, tányérra fektetjük, rátesszük a babsalátát, a tetejére a sajtot, és saját olajával megöntözzük.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 2 nap múlva
1 adag: 494 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.