Elkészítés: A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.
A paradicsomot, a csípős paprikát, a lilahagymát és a póréhagymát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, 2 karika lila- és póréhagymát, 1 szelet gépsonkát. Az egészet betakarjuk a sajtszelettel.
Sütőben vagy szendvicssütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek párolt zöldséget készítettem. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.