Elkészítés: A darált húst elkeverjük a fűszerekkel, a tojással, az áttört fokhagymával és a beáztatott, majd kinyomkodott kenyérrel. (Ha túl lágy lenne, tehetünk hozzá zsemlemorzsát.) Ezt követően hozzáadjuk a lecsepegtetett kukoricát és zöldborsót, és jól összedolgozzuk.
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, picit sózzuk, enyhén kiklopfoljuk, majd közepére fasírtot teszünk, és óvatosan feltekerjük. Egy tepsibe egymás mellé helyezzük a tekercseket, kevés olajjal meglocsoljuk, pici vizet öntünk alá, majd alufóliával lefedjük.
Előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. Ezt követően a fóliát eltávolítjuk, és kb. 10-15 percig tovább sütjük.
Párolt rizzsel, burgonyapürével, párolt zöldségekkel vagy salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.