A húst megmossuk, lábosba tesszük, a meghámozott hagymával, a borsszemekkel és egy kevés sóval. Egy kevés vizet öntünk hozzá, lefedjük, és puhára főzzük a húst.
Az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, és megfonnyasztjuk a felforrósított vajon. Meghintjük a liszttel, és világos színűre pirítjuk. Ezután rászűrjük a hús főzőlevét, simára keverjük, és felforraljuk.
Hozzáadjuk a zöldborsót meg a kukoricát, majd még néhány percig forraljuk. Végül leszűrjük a répát, és ezt is a többihez adjuk, a falatnyi darabokra tépkedett hússal együtt. Sózzuk, borsozzuk, majd forralunk egyet az egészen, és tálalunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.