Az édesburgonyát alufóliába csomagoljuk, és 200 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük. Mikor kész, meghámozzuk, krumplinyomóval áttörjük.
Összekeverjük a sóval és a rizsliszttel, és lisztezett felületen kinyújtjuk, hosszú vékony csíkra. 2 centis darabokat vágunk belőle, villával lelapítjuk, és forró vízben pár perc alatt megfőzzük. Kivesszük, lecsepegtetjük.
A pulykamellet sózzuk, borsozzuk, vajon megsütjük, közben a rozmaringgal ízesítjük. Ugyanabban a serpenyőben a gnocchit átpirítjuk, és a hússal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.