Elkészítés: A csirkemellet apró kockákra vágom, a zöldségeket megpucolom, a cikkinit és a karalábét kis kockákra, a répát karikára vágom, a brokkolit rózsáira szedem. Pici olajon megpirítom a húst, kicsit sózom, borsozom. Ha minden oldala szép fehér, mehet rá a zöldség és annyi víz, amennyi bőven ellepi. Ízesítem leveskockával, illetve a fűszerekkel. Én a tárkonyt nagyon szeretem, abból picit többet teszek. Ha kész a zöldség és puha a hús, akkor pici olajon megpirítom a rizst egy fazékban, majd apránként hozzáteszem a főzőlevet. Nem szoktam leszűrni, nem baj, ha zöldség is megy a riszhez. Folyamatos kavargatás mellett kb. fél óra alatt kész a rizs. Nagyon finom, könnyű ebéd vagy vacsora.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.