Elkészítés: A rizst megpároljuk a szokásos módon (olajon megfuttatjuk kis petrezselyemzölddel, majd felöntjük dupla annyi vízzel, sózzuk).
A karfiolt és a brokkolit sós vízben puhára pároljuk. A spenótot összekeverjük kis sóval és az összetört fokhagymával.
Amikor mindez kész, egy jénait kivajazunk, majd rárakjuk a rizs felét. Erre rákenjük a fokhagymás spenótot, majd rátesszük a megfőtt karfiolt és brokkolit, vegyesen elrendezve. Ezeket megszórjuk borssal, a kétféle szósszal, és egy kis sóval (ételízesítővel). Majd a tetejére megint rizs kerül. 200 fokos sütőben kb 40 perc alatt összesütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.