Elkészítés: Az olajon megpirítjuk a felkarikázott póréhagymát, a kicsumázott és felkockázott paprikákat, a felkockázott cukkínit, majd félretesszük őket hűlni. Elkészítjük a KNORR Sajtszósz Rafinériát a tasak utasításai szerint. A tojásokat lazán felverjük, sózzuk, borsozzuk, a fűszerkeverékkel ízesítjük, és hozzákeverjük a langyos zöldségeket. Ezt a keveréket egy kivajazott, kilisztezett jénaiba kanalazzuk. Forró sütőben 10 percig majd a Sajtszószt ráöntve még körülbelül 15 percig sütjük. Felszeletelve, reszelt sajttal meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.