Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk. A cukkinit nem kell meghámozni! A hagyma kivételével mindent egyforma vékony kis hasábokra vágunk. A hagymát egészen finomra metéljük.
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágjuk, majd serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját. A pörcöt benne hagyjuk. Hozzátesszük a hagymát, és kevergetve megfonnyasztjuk. A tűzről lehúzva belekeverjük a fűszerpaprikát, és ráöntünk 2 evőkanál vizet. Ezután rátesszük az összes felaprított zöldséget, és lefedve pároljuk néhány percig. Beletesszük a húsleveskockát és belekeverjük a tejfölt is. Ügyeljünk arra, hogy a zöldség ne puhuljon meg nagyon!
Közben a tésztát kifőzzük, leszűrjük, majd összeforgatjuk a zöldségekkel.
Tűzálló tálba öntjük a keveréket, a tetejét megszórjuk a lereszelt füstölt sajttal, és forró sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.