Tisztítsuk meg az összes zöldséget és daraboljuk egyforma méretűre. Közben megfőzzük a beáztatott babot.
A hagymát és a leveskockát annyi vízzel öntöm fel, hogy szűken ellepje. 5 percig főzöm. A tejfölt és fél dl vizet simára keverem a liszttel.
Az előfőzött babot és az összes többi, még nyers zöldséget lábosba teszem, ráöntöm a hagymás levet, beleszórom a fűszereket, és felforralom. Fedő alatt 5 percig főzöm, végül beleöntöm a lisztes tejfölt, és beleszórom a vágott petrezselyemzöldet.
Fedő nélkül kiforralom, közben óvatosan kevergetem, hogy a zöldség ne törjön. Magában is nagyon jó, de száraz hús mellé szaftos köret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.