A csirkemellet megtisztítjuk, kockára vágjuk és olajon megpirítjuk, majd kiszedjük a serpenyőből.
A megtisztított sárgarépát julienne-re szeljük, a vöröshagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. Pár percig együtt pirítjuk a sárgarépát, a zellerszárat, a hagymát, az összetört fokhagymát és a morzsolt csilit. Hozzáadjuk a húst és ráöntjük a sűrített paradicsomot, majd összekeverjük a húslével.
Hozzáadjuk a fűszereket, a babérlevelet, az oregánót, a bazsalikomot, petrezselymet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Hozzáadjuk a tésztát is és addig főzzük, amíg al dente módra meg nem fő benne. Beleöntjük a babot, és összeforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.