A csirkemellet és a paradicsomot kockákra, a hagymát apróra vagjuk.
A hagymát üvegesre pároljuk, beletesszük a felkockázott csirkemellet, és fehéredésig pároljuk.
Hozzáadjuk a préselt fokhagymát, és jól elkeverjük. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a leveskockát, majd beletesszük a kockákra vágott paradicsomot is. Felöntjük egy kevés vízzel, és félig puhára pároljuk.
Hozzáadjuk a mexikói zöldséget, és ha kell, akkor kevés vízzel pótoljuk. Addig főzzük, amíg a zöldségek és a hús is megpuhulnak.
A tejfölt 2 evőkanálnyi szafttal jól elkeverjük, és lassan adagolva a húshoz keverjük. Pár perc alatt összeforraljuk, hogy a szaft jól besűrűsödjön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.