A sóval elkevert lisztet átszitáljuk. Alaposan összegyúrjuk a tojással és a szobahomérsékletű vajjal, majd a hűtőbe tesszük legalább 10 percre. Megtisztítjuk és rózsáira szedjük a brokkolit, majd megpároljuk. Akkor jó, ha ropogós, és nem túl puha.
Megmossuk a gombát és a paprikát. A gombát nagyobb darabokravágjuk, a paprikát kicsumázzuk, és vékony csíkokra szeljük. A töltelékhez összekeverjük a tojásokat a tejföllel, és belereszeljük a kéksajtot.
Kivesszük a tésztát a hűtőből, és lisztezett deszkán kinyújtjuk. Kivajazunk egy piteformát, belesimítjuk a tésztát, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük.
Összekeverjük a tojásos-tejfölös masszát a zöldségekkel. Az elősütött tésztára öntjük, és együtt sütjük további 40 percig. Végül megszórjuk a reszelt parmezánnal és szezámmaggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.