A tojásokat kettéválasztjuk, és a tojássárgájákat egy tálba tesszük. Hozzáadunk egy csipetnyi sót és fakanállal folyamatosan keverve, hozzáadagoljuk lassan az olajat.
Ha besűrűsödik, hozzáöntünk egy kevés citromlevet, hozzáadjuk a fehér borsot, a cukrot és végül a (laktózmentes) tejfölt.
A fehér és a lila káposztát lereszeljük, majd összeforgatjuk a majonézzel. Ezután egy órán át hűtőben tároljuk, hogy jobban összeérjenek az ízek.
Nézd meg videón, hogyan készül a coleslaw házi majonézzel
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.