A céklát, sárgarépát és a zellert megtisztítjuk, majd zöldséghámozóval vékony szeleteket vágunk belőlük.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, és ebbe rakjuk egymás mellé a szeleteket.
Színes bors és só keverékével vékonyan megszórjuk a zöldségeket, és egy kis olívaolajjal kissé meglocsoljuk. A legjobb, ha olajsprayt használunk, így egyenletesen, kis mennyiségben kap az olajból, és nem áztatja a chipsünket.
Légkeveréses sütőben, magas hőfokon (kb. 220 °C), maximum 5 percig sütjük. (Érdemes közben ránézni, minden sütőnél ki kell tapasztalni a megfelelő hőfokot) Amikor kisült a chipszünk, egy tálba halmozva kínáljuk.
Megjegyzés
Közkedvelt nassolni való egészséges változatban adalékanyagok nélkül! Színes és finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.